Wednesday, March 28, 2012

Patah Seribu.. ~


Patah Seribu

Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku

Pergilah…


Be With Me...


Be With Sum1
That make You Happy...







>_<

Happy Weekend... 

Lama dah x merapu panjang panjang dalam blog.. 

Kindly Please View my Video in Youtube.. 


Tuesday, March 27, 2012

Just Do It!


maaf untuk yang diabaikan 

saya sayang kalian


mode : kelas sampai ahd minggu nie.. 
+_+ 
^_^ 

jom tengok video sy kat youtube.. 



Sunday, March 25, 2012

Harga Sebuah Tugasan.... Terima Kasih..



menarik nafas dalam dalam buat seketika.. minggu lepas, aku telah belajar mengenai stress, kebimbangan, kesan stress.. kesan stress selepas 4 tahun(jika dibiarkan berpanjangan) jadi. sekarang haruslah mencari cara untuk mengurangkan tekanan.... kenapa?
kerana stress jika dibiarkan akan membuatkan anda lebih tua dari usia sebenar..entri ini bukan ingin bercerita ingin isu comel.. bukan juga isu usia.. namun.. ini adalah isu stress.. 

STRESS

stress agak berbeza dari bimbang.. stress adalah gabungan komponen semua masalah yang difikirkan menjadi 1 dan dilaksanakan dalam suatu masa dengan serentak.. manakala bimbang pula lebih berfokus kepada perkara yang bimbang dan mendesak.. 

untung la kan.. 
assginment sekarang semua canggih cangih belaka.. terima kasih untuk untuk kesabaran pada malam ini..dan.. terima kasih kepada kawan kawan yang membantu untuk penyediaan tugasan ini.. yang mana kami perlu membuat satu rakaman penerangan dalam tempoh 3 minit.. 
3 minit? bunyinya macam senang.. on our finger tips jer kan?Kini barulah aku memahami apa itu penderitaan untuk pengarah seperti David Teoh. bukan senang nak buat filem.. nak buat video dah nak dekat 5 kali aku aku buat video nie.. 

terima kasih samsung galaxy y.. 
terima kasih untuk 2 rakaman yang tidak berjaya itu.. 
sabar... sabar.. sabar... 

baiklah.. 
tahniah untuk rakan rakan yang telah menghasilkan video yang sangat cantik, menarik.. asal bukak jer fb.. memang home page aku penuh dengan promotion video kawan kawan. semoga kita semua mendapat markah penuh yea kawan kawan ...
untuk melihat link video kami semua. 
anda boleh view di

banyak tips mengenai sukan dan kesihatan yang dikongsi di sini.. 

dengan rasminya.. 
pelajat at43. boleh menjadi selebriti you tube secara tidak langsung.. 


terima kasih 
sila la view dan komen 
yea.. 
:)




Friday, March 23, 2012

Wordless Friday...



Loving someone doesnt need a reason. If you can explain why you love someone, its not called "Love" its called "Like" 
gemuknya aku dalam gambar
+_+

Tuesday, March 20, 2012

Keputusan Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM)

Keputusan SPM akan diumukan Esok.. 
Untuk adik adik lepasan SPM..
Anda boleh lakukan semakan dengan kaedah di bawah


Sekarang teknologi memang maju. 
pelajar tak perlu berpusu pusu ke sekolah untuk mengambil SLIP
cuma sms dan anda akan mendapat respon.. 
bersabarlah walaupun lambat...

Tapi mesti korang gelabah kan??

kalau mak ayah semak dulu mcm mana?

result sekarang bukan untuk disimpan.. 
sekarang result kena share.. 
kawan kawan pun boleh.. 

sharing is caring.. 


Good Luck semua adik adik.. 

teringat kenangan ambik result SPM.. 

jangan lupa Allah. redha dan tawakal yea.. 
terima kasih untuk mak ayah
terima kasih kat cikgu.. 
terima kasih pada kawan kawan.. 

terima kasih pada semua yang menyumbang kepada peningkatan ilmu.. 
InsyaAllah..

Hati akan tenang selalu.. 




Monday, March 19, 2012

Anda pernah terasa hati? 
siapa tak pernah terasa? angkat kaki.. ok. fine. abaikan.. .
Entri ini ditulis pada malam ini buat sahabat yang jauh di sana.. 
aku terasa hati dengan kau



Jadi sebab hati dah panas kan.. 
marilah kita cooling down kan balik.. 


Dont Ruin Your Valuable Relationship for conflict that can be settle.. 
:)

Teruskan perjuangan.. 
InsyaAllah.. 

Allah akan memudahkan segalanya.. 

mode : sensitif malam malam.. :(

Sunday, March 18, 2012

Sahabatku!


Cute Friendship Quote
RinDu!

Saturday, March 17, 2012

Sehari di LCCT :)








Stephen.. 
semoga cepat sembuh yea sahabat.. 



sekian
:) 

Thursday, March 15, 2012

Salam Jumaat :)



Allah sentiasa bersabar dengan orang yang sabar.. 

Bersabarlah duhai hati.. 

Wednesday, March 14, 2012

Doaku..

malam ini sangat malas.. 
balik kuliah dari pg td. 
smpai saat post ini dipostkan.. 
tiada sebarang assgment yang berjaya disiapkan.. 


Al fatihah untuk arwah nenek.. 
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman.. 


malam nie tido awal.. 
esok nk buat bleep test untuk atlet masum.. 

mode : semoga ahli keluargaku tenang dan menerima pemergian arwah dengan tenang.. 

al-fatihah.. 

Tuesday, March 13, 2012

Sport For Kids

we already learn all the skill in semester 1
we learn how to do it. 
and now.. 
we apply it to coach the others... 
.
..



we plan it.. 
discuss together.. 
.
.
.





now.. 
lets learn to be 
a teacher. 
a motivator.. 
a coach.. 
just click here
to know about this programme. 
:) 


Friday, March 9, 2012

Percaya ke Tidak??

Bila banyak kelas ganti minggu depan.. 
sampai Ahad.. 
jadi.. minggu ini. 
adalah minggu untuk di rumah... 
sambil membuat assgment sambil berfacebook.. 

jadi? 
bila kerja akan siap??

Tips: bila anda buat assignment. jangan bukak facebook!!

Try app nie.. 
mcm menarik.. 



positif.. 
ada la persamaan sikit sikit.. 
ahahahah
oh.. 
ini juga mungkin betul... 


application facebook ni mcam macam sekarang.. 
 Who Likes You a Lot.. 
When Will you get married la.. 

sampai housem3 aku ni suka sangat benda alah cmnie.. 

eh.. 
aku pun suka jugak ke???

brrrrrrrrrr... 


Menu Petang Jumaat




Laksa... 
aku tak tau nie laksa mana.. 
yang penting. .
laksa nie sedap.. 
tapi rasa nya dan saiz mi yang digunakan agak berbeza.. 
dengan laksa  sarawak.. 
tapi sedap la.. 
:)
hehe. boleh jadi menu mingguan nie. 


murtabak daging.. 
:)
sedapa kalau makan sambil tengok citer korea.. 
:)

roti kebab 

Alhamdulilah.. 
Malaysia memang kaya dengan makanan berkhasiat

balik hujung sem nie.. 
gemuk la aku nie.. 
kalau tiap2 hari makan makanan mcm nie.. :)




Tuesday, March 6, 2012

Itu Kewajipanmu...


Itu adalah kewajipan dan tanggungjawabmu sebagai anak.. 

doakanlah mereka walau di mana jua anda berada.. 









Monday, March 5, 2012

Dream High


sometimes.. 
I ask myself.. 

How high is my dream???

but.. 

the answer is always the same.. 


life is very hard to predict.. 
sometimes.. 
it will change.. 

Youn need to listen to your heart.. 
and everyone around you.. 



but as long.. 
I am not alone.. 
i have my own supporter.. 
that able to support me when i fall down.. 
that able to make me smile.. 
when I cry.. 
all is well.. 

because im Zahora Ahyan.. 
:)


mode: ape kau merapu tengah malam nie. pg tdo la ora!!!

Saturday, March 3, 2012

Belum Tiba Masanya..


Daun semakin banyak yang gugur

jalanan itu semakin disapu.. 
dibersihkan.. 
Namun daun terus gugur ke bumi.. 

itu adalah lumrah alam.. 

sama seperti hidup ini.. 

selesai satu persoalan.. 
akan timbul satu persoalan lain.. 

selesai satu masalah.. 
akan timbul satu masalah lain.. 



kadan kadang ketika buku mencari penyelesaian.. 

helaian persoalan itu dibiarkan.. 

ditanda.. 

cukup sekadar untuk diingati bahawa.. 
masalah itu pernah datang berkunjung.. 





Perjalanan masih jauh dan panjang.. 

Andainya Jalan itu tertutup buatmu.. 
pasti ada jalan keluarnya.. 
mungkin....
Belum Tiba masanya... 

 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah